SİİRT / BAYKAN - Yukarı Tütenocak Ortaokulu

Yukarı Tütenocak Ortaokulu

TÜTENOCAK KÖYÜ TÜTÜNOCAK KÜME EVLERİ NO 79 BAYKAN / SİİRT
Vizyon
Gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerikli, dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış eğitim dilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2012-2013 eğitim öğretim yılında ilçe genelinde yapılan kutlu doğum haftası etkinliklerinde şiir yarışmasında ikincilik.2014-2015 eğitim öğretim yılında 8.sınıf TEOG yerleştirmede ilçe birinciliği.2015-2016 eğitim öğretim yılında TEOG yerleştirmede ilçe birinciliği.2015-2016 eğitim öğretim yılı Kütüphaneler Haftası Şiir yarışmasında birincilik.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :normal öğretim
08.30/15.10
kalorifer
ingizce
Okulumuza Özel araçlar ile çıkılmaktadır.
Siirt/Baykan
il merkezine 45 km ilçe merkezine 16 km
İlkbahar aylarında okul içi ve ilçe geneli futbol turnuvaları